Донькам зниклого інженера-еколога виплатять допомогу з львівського бюджету

1740 0
1 листопада виконавчий комітет Львівської міськради у зв’язку з наявністю вільного залишку коштів у бюджеті на 2016 році, виділив грошову допомогу двом донькам Олександра Бутіна.
фото ілюстративне: mignews.com.ua

фото ілюстративне: mignews.com.ua

Директор департаменту фінансової політики Олег Іщук повідомив, що управлінню соцзахисту додали 817 тис. грн на виплату одноразової матеріальної допомоги, – інформує Zik. Олег Іщук зауважив, що двом донькам Олександра Бутіна – інженера-еколога, який зник під час ліквідації загорання на Грибовицькому сміттєзвалищі – виплатять 600 тис. грн.

Читайте також: В Україні почали створювати добровольчі частини пожежників

Нагадаємо, 28 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалася пожежа, яку вдалося ліквідувати лише через два дні. Першими на місце займання прибули «надзвичайники» – працівники ГУ ДСНС України у Львівській області. Під завалами палаючого сміття опинилися троє з них, а також, імовірно, еколог ЛКП «Збиранка», тіло якого так і не знайшли. Пізніше затримали керівників ЛКП «Збиранка», які вийшли під заставу у розмірі 110 240 гривень. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!