Допомога сім'ям полонених та зниклих безвісти: у Львові проведуть благодійний аукціон

1577 0
На аукціоні продаватимуть вироби ручної роботи, а також покажуть фільм «Коли повернеться тато?».
Фото: Status Quo

Фото: Status Quo

Група громадських об’єднань «Берегиня», «Блакитний Птах» та родина Героя України Володимира Жемчугова, який майже рік знаходився в полоні, влаштовує благодійний аукціон «Допомога родинам заручників». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Аукціон відбудеться сьогодні, 17-го жовтня, о 18:00 у Будинку офіцерів (вул. Театральна, 22, 3 поверх, 4 ауд.).

На аукціоні представлять різноманітні лоти: вишивки, вироби з бісеру, книжки, збірки віршів, декупажні вироби Наталі Кравцової та Вікторії Дремлук, гонти Левка Скопа тощо. Кошти від продажу лотів на аукціоні перерахують родинам полонених.

У рамках заходу також покажуть 20-хвилинний документальний фільм «Коли повернеться тато?» та світлини родин і дітей полонених.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти хворому на рак хлопцю

«Володимир уродженець Луганщини, був у складі одного з партизанських загонів, які протистояли загарбникам. Виконуючи бойове завдання, він підірвався на розтяжці і з важкими пораненнями потрапив у руки сепаратистів. Майже рік він був у полоні. 

Весь цей час його дружина Олена робила все можливе, щоб чоловіка звільнили. У вересні минулого року Володимира разом з ще одним українцем обміняли. Зараз Жемчугови допомагають сім’ям інших полонених та безвісти зниклих українців», – розповідають організатори.

Захід вже відбувся у Києві, Дніпрі та Харкові. Це другий етап проекту підтримки родин полонених. Перший етап мав назву «Діти війни». Він відбувся в травні 2017-го року разом з волонтерською організацією Marburg Oboz в Німечинні, м. Марбург. Там пройшов прем’єрний показ фільму.

Допомогти проекту також можна переказавши кошти на рахунок громадського об’єднання ГО «Блакитний птах» в ПриватБанку:

ЕДРПОУ/ДРФО 39957024 

Рахунок 26009052674251

МФО 320649 КБ ПРИВАТБАНК.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!