Допомоги військовим на $100 тис. надіслала зі США заробітчанка з Львівщини

3069 0
Українська емігрантка з Львівщини, що живе і працює у Чикаго (США), передала на підтримку українських військових посилку на суму 100 тис. доларів.
Фото: hrzone-ukraine.blogspot.com

Фото: hrzone-ukraine.blogspot.com

Галина Бориславська з Львівщини 14 років живе і працює в Чикаго. Вона побачила у соцмережах прохання про допомогу пораненому воякові і відправила в Україну посилку з медичним обладнанням та ліками, інформують События.

Жінка сама закупила необхідну допомогу і знайшла перевізника, який безкоштовно доправив її в Україну. Допомогу отримав Центральний клінічний госпіталь Прикордонної служби України – це три медичні ліжка, 60 коробок медикаментів, в тому числі дорожні аптечки, медичні шини. Ще 61 коробку допомоги отримає Дніпропетровський військовий госпіталь. Також чергову партію допомоги збирають українці в Канаді.

«Сподіваюсь, ці речі допоможуть нашим хлопцям, нашим юним героям хоч трохи зменшити їхні страждання, їхні болі», – скаже Галина Бориславська.

Нагадаємо, завтра у Львові збиратимуть чергову партію допомоги для вояків на Сході. Цього разу можна приносити сигарети та солодощі.

Читайте також: Збір допомоги для військових контролюватиме відповідальна особа в ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!