Дорога Єдності. На якому етапі на Львівщині ремонт частини найдовшої траси країни

4177 0
У складі дороги ремонтують також 5 штучних споруд (відновлюють три мостові переходи та влаштовують дві квадратні труби).
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

Загальна протяжність дороги М-30 у Львівській області станом на сьогодні становить 42,9 км. Працюють два підрядники: «Онур» і «Шляховик 97». Основу покриття та перший шар асфальтобетону вже влаштували на усій ремонтовній дорозі М-30. Майже 25 кілометрів автошляху вже з фінішним шаром покриття. Про це повідомляє пресслужба Укравтодор.

У складі дороги ремонтують також 5 штучних споруд (відновлюють три мостові переходи та влаштовують дві квадратні труби). Так, роботи на мосту у с. Заліски на 29 кілометрі траси М-30 майже завершені. Відремонтували прогонову будову, підходи до мосту, влаштували покриття, освітлення та огородження.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт прикордонної дороги Нижанковичі – Стрий

Додамо, що проєкт до 30-річчя Незалежності України – дорога М-30 Стрий – Ізварине – це швидкісний коридор між західними та східними областями України, а за сумісництвом — найдовша траса країни. Йдеться про майже 1400 кілометрів від Львівщини до Луганщини. Із оновленням маршруту на всій протяжності, як повідомляють в Укравтодор, очікуваний трафік сягатиме 40-50 тис. автомобілів, а час на подолання відстані з Львівської до Луганської області зменшиться щонайменше на 3 години.

Цього року планують відновити понад 600 кілометрів Дороги Єдності у восьми областях. Нині роботи тривають по всій протяжності. Не тільки відновлюють дорожнє полотно, а й ремонтують штучні споруди, котрі розташовані на автошляху.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!