Дорогу біля Трускавця, де утворилося провалля, закривають для руху автобусів

2238 0
Також дорогою заборонили їздити вантажівкам.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

Дорогу біля Трускавця, де утворилося провалля, закривають для руху рейсових автобусів. Про це повідомили на сайті Дрогобицької міської ради.

Йдеться про трасу Дрогобич – Трускавець, де 15 березня утворилося карстове провалля. Об’їзд для великогабаритного транспорту влаштували через Стебник та Борислав.

Поліцейські виставили патрульні пости на ділянці дороги неподалік провалля. Тепер ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал"» має дозаповнити сховище №2 розсолами зі хвостосховища.

Провалля 100 на 50 метрів й глибиною близько 100 метрів утворилося поблизу старого, яке з’явилося у 2017 році на території Модричів у гірничому руднику №2. Причина такого геологічного явища – підтоплення «агресивними» водами, які заповнюють порожні камери руднику.

Додамо, що у 2018 році на Львівщині запланували збудувати нову дорогу Східниця – Пісочна в обхід першого провалля.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!