Дорогу до Винниківського озера, яке забудовує Козловський, відремонтують коштом міськради

5098 0
Відремонтувати дорогу мають до кінця цього року.
Фото: google maps

Фото: google maps

Винниківська міськрада відремонтує дорогу, що веде з Личаківської до Винниківського озера за 15,5 млн грн. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: «Сходіть до сповіді». Як минули обговорення щодо території біля Винниківського озера

Відремонтувати дорогу мають до кінця цього року. Тут замінять дорожнє покриття, облаштують тротуари та комунікації, встановлять огородження.

Дорогу ремонтуватиме ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яке запропонувало виконати роботи за 15,5 млн при очікуваній вартості. Компанія зареєстрована у Києві, хоча має заводи на Львівщині. Її власником є Онур та Ісхан Четінджевіз, громадяни Туреччини, та львів’янин Олег Фаріон. «Онур Конструкціон Інтернешнл» є однією з лідерів серед компаній, що ремонтують вулиці Львова та на Львівщині.

Читайте також: Як змінювалося Винниківське озеро з роками. Раритетні фото

Озеро у Винниках забудовує львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський. Там він будує футбольну академію. озеро вже два роки, як осушили. Поруч він хоче будувати рекреаційно-спортивну зону з лижними витягами та вузькоколійкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!