Дорогу до залізничного вокзалу у Львові цьогоріч не планують ремонтувати

3326 0
Дорога та тротуари на вулиці Чернівецькій у Львові – це перше, що бачать люди, які приїжджають до міста, а також львів’яни, що десь мандрують. Оскільки останнім часом у мережі почастішали скарги на стан цієї ділянки, журналісти Tvoemisto.tv дізналися, коли планують відремонтувати дорогу по цій вулиці.
Фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

Фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

Наразі тільки планується виготовлення проекту ремонту вулиці Чернівецької у Львові, реалізація якого відбуватиметься вже наступного року.

«Наразі ремонт вулиці Чернівецької знаходиться на концептуальному розгляді у департаменті містобудування ЛМР. Лише після висновку спеціалістів, ми зможемо зробити замовлення на виготовлення проектної документації, на яку у бюджеті передбачено 35 тисяч гривень. Ремонт вулиці Чернівецької у Львові відбуватиметься окремо від ремонту площі Двірцевої, на розробку проектної документації якої виділено теж 35 тисяч гривень.

Цього року у бюджеті міста передбачені кошти лише на виготовлення  проекту та експертизи. Тому ремонт відбуватиметься уже наступного року, якщо цьогоріч не переглянуьь бюджет і не виділятимуть додаткових грошей», – у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР.

Читайте також: Дорога на вокзал: Що у Львові планують зробити із площею Двірцевою

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!