Дорогу Львів – Шегині підлатають за 54,5 мільйони гривень

2053 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області замовила поточний середній ремонт дороги Львів-Шегині за 54,5 млн грн у ТОВ «Автомагістраль-Південь». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.
фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

Ремонт дороги Львів-Шегині на ділянці км 24+960 – км 32+460 (на ділянці за с. Артищів і приблизно до с. Братковичі) проводитимуть у 2015-2016 рр.

На торги прийшло 4 фірми, пропозиції двох, у тому числі найдешевшу, було відхилено. ТОВ «Альтіс-Спецбуд» пропонувало свої послуги за 49,4 млн грн, однак комітет з конкурсних торгів знайшов понад десять зауважень до їх документів.

Читайте також: Дорогу зі Львова до Луцька ремонтуватимуть за 234 мільйони

У результаті «Автомагістраль-Південь» змагалось з «Техно-Буд-Центр» Григорія Процика, чия пропозиція становила 63,2 млн грн.

ТОВ «Автомагістраль-Південь» заснували мешканці Одеської області Валерій Коротков і Олег Наливанний. Згідно з Вісником держзакупівель, разом із цією закупівлею у 2015 році «Автомагістраль-Південь» вже отримала на Львівщині замовлень на приблизно 300 мільйонів гривень.

Джерело: Наші Гроші. Львів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!