Дорогу на Червоноград відкрили так і не відремонтувавши

2294 0
Червоноградську трасу відкрили для проїзду так і не відремонтувавши її. З десяти кілометрів відремонтували лише два.
Фото: gazeta-misto.te.ua

Фото: gazeta-misto.te.ua

Робітники забрали техніку до квітня, пише Львівська хвиля. Щоб домогтися ремонту місцеві мешканці майже півроку перекривали трасу Жовква - Ковель. Наразі на ремонт доведеться чекати до весни. 

«Нам пояснили, що погодні умови не підходять для продовження ремонту. Два кілометри зробили, ще на двох зрізали асфальт, перемішали його зі щебенем та закатали. Таким чином дорогу порівняли та зробили більш-менш проїзною. Ремонт відклали до весни, бо фінансування не було», - розповів місцевий активіст Ігор Грабінський.

Тим часом у сусідньому селі Волсин та місті Соснівка Сокальського району люди самотужки назбирали понад 70 тисяч гривень, відремонтували аварійний міст над Західним Бугом та власноруч залатали дороги. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!