Дорогу від Мостиськ до Самбора почали ремонтувати

3192 0
Ділянку між Мостиськами та Самбором, протяжністю 33 км шляху, планують відремонтувати до кінця року.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Стартував ремонт автомобільної дороги Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав. Зокрема, роботи розпочали на ділянці від Мостиськ до Самбора. Торік відновили частину дороги між Самбором та Бориславом. Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Наразі дорожники здійснюють земляні роботи та розпушення старого дорожнього покриття поблизу села Крисовичі. Також починають замінювати водопропускні труби.

Читайте також: Дорогу від Мостиськ до Самбора ремонтуватимуть за майже 700 млн грн

«Минулого року ми завершили ремонт дороги Мостиська – Самбір – Борислав між Самбором та Бориславом. Тепер маємо 30 км дороги з гарним та якісним дорожнім покриттям. В рамках програми Президента Велике будівництво ми відремонтуємо іншу частину цього автошляху, завдяки чому з’єднаємо містечко Мостиська, що веде від українсько-польського кордону, із туристичним – Борислав», – розповідає речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

Загалом, в ході поточного середнього ремонту дороги Мостиська – Самбір – Борислав дорожники, окрім розпушення існуючого дорожнього покриття та заміни водопропускних труб, влаштують основи із щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом, укладують конструктивні шари асфальтобетонного покриття, укріплять узбіччя, та організують безпеку дорожнього руху.

Читайте також: 30 км за кілька хвиин. У мережу виклали відеоогляд дороги Самбір – Борислав після ремонту

Нагадаємо, торік на Львівщині відновили 30 км туристичного маршруту Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав, йдеться про дорогу від Самбора до Борислава. Цей маршрут веде до дороги М-11 Львів – Шегині, кордону з Польщею.

На проведення поточного середнього ремонту цієї автомобільної дороги торік передбачили майже 265 млн гривень з державного бюджету. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!