Дорогу зі Львова до Луцька ремонтуватимуть за 234 мільйони

2294 1
Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду на поточний ремонт дороги Львів–Радехів–Луцьк з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вартість договору понад ₴234 млн.
фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

Ремонт планують робити протягом 2015-2016 років. На ділянці дороги  км 0+000 – км 69+600 планують провести ямковий ремонт, улаштування вирівнюючого та укріплючого шарів асфальту, укріплення узбіч тощо.

Участь у конкурсі брали три фірми: «Онур Конструкціон Інтернешнл», «Балтом Україна» та «Альтіс-Спецбуд». Пропозиція останньої була найдешевшою – ₴219 млн, проте її відхилили через невідповідність конкурсній документації.

Читайте також: Ремонт дороги Львів – Тернопіль триває

Ще у травні 2015 року року засновниками фірми «Онур Конструкціон Інтернешнл» були Онур і Ісхан Ченінджевізи та Мемешев Абляміт. Тепер замість останнього  співвласником став 27-річний львів’янин Олег Фаріон. Йому належить 0,23% статутного фонду компанії. Олег Фаріон досі не був засновником жодного підприємства, але з 2011 року і по сьогодні є директором ПП «Глоріо», яке управляє рестораном в Брюховичах.

Джерело: Zaxid.net, Наші гроші. Львів


Читайте також:
3 Червня, 2015 14:44
Олександр Цікаво як можна зробити ямковий ремонт на дорозі , де асфальтового полотна вже років 5 як снігом вітром знесло??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!