Політична реклама

Дороги до 70 населених пунктів Львівщини досі немає

1599 0
На ранок 18 березня продовжуються роботи по розчистці доріг місцевого значення у трьох областях Західного регіону.

Наразі відсутній проїзд до 70 населених пунктів у Львівській області, а саме: у Бродівському районі – до 19, у Жидачівському- до 15, у Золочівському- до 20, у Мостиському – до 1, у Перемишлянському – до 11, у Сокальському – до 4. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

Проїзд до 194 населених пунктів ускладнено, із них у Волинській області – до 69 та у Тернопільській – до 125.

Вчора, 17 березня відновлено проїзд на дорогах місцевого значення до 515 н.п., із них у двох областях повністю: у Рівненській – до 182 н.п. та  Івано-Франківській – до 61 н.п.

Натомість проїзд на автодорогах державного та регіонального значення забезпечено., - інформує прес-служба Державної служби автомобільних доріг України.

Вчора, 17 березня, на 17.00 год. у Львівській області без транспортного сполучення залишалися 127 населених пунктів у Сокальському, Золочівському, Перемишлянському та Жидачівському районах.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!