Дорожники ліквідовують наслідки негоди на Львівщині. Фото

1970 0
Зокрема, на ділянці під’їзду у с. Зарічне розмило насип автошляху.
фото: пресслужба лода

фото: пресслужба лода

Негода на Львівщині зруйнувала дорогу С141828 Подорожнє – Зарічне у Стрийському районі. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Зокрема, на ділянці під’їзду до Зарічного розмило насип автошляху протяжністю 100 м/п. На дорозі підрядна організація ДП «Львівський облавтодор» проводить аварійно-відновлювальні роботи для безпечного проїзду до села.

Читайте також: У Львові - буря з грозою та рафтинг на Сихові. Фото. Відео

Окрім того, директор департаменту дорожнього господарства ЛОДА Орест Шуліковський проінспектував ситуацію на трасі С140538 Дубравка – Сулятичі та С140550 Мельнич – Чертіж Жидачівського району. За його словами, ці дороги є проїзними.

«Департамент дорожнього господарства Львівської ОДА в оперативному режимі проводить моніторинг ситуації та визначає об’єми заподіяної шкоди для того, аби відновити проїзд дорогами», – каже він.

Нагадаємо, що вночі 23 червня рятувальники на Львівщини отримали повідомлення про затоплення села Зарічне у Стрийському районі. Через затяжні дощі тут розлилась річка Турянка. Відтак підтоплено близько 100 житлових будинків, 105 господарських споруд, недіюча школа, ветеринарний пункт, два магазини, бібліотека.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!