Дорожню станцію переливання крові Львівської залізниці реорганізують

1979 0
Станцію перетворять у комунальний заклад Львівської обласної ради.
Фото: blogemia.com

Фото: blogemia.com

Львівська облрада прийняла рішення про перетворення Дорожньої станції переливання крові ДТГО «Львівська залізниця» в комунальний заклад облради «Дорожня станція переливання крові», інформує прес-служба ЛОР.

«Управління майном спільної власності Львівської обласної ради спільно з департаментом охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації має забезпечити здійснення в установленому порядку заходів, пов’язаних із перетворенням державного закладу "Дорожня станція переливання крові ДТГО "Львівська залізниця" та виключенням цього закладу із Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», – йдеться у повідомленні.

Також визначено строк заявлення кредиторами своїх вимог до закладу – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про реорганізацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!