Дощ та мокрий сніг. Прогноз погоди на перший тиждень грудня у Львові

5808 0
Цього тижня синоптики не прогнозують сильних морозів, як було попереднього тижня. Але до Львова обіцяє повернутись дощ.
Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Сьогодні, 3 грудня, зранку температура повітря у Львові становитиме -2 градуси, інформує Sinoptik.ua. Удень стовпчик термометра підніметься до +3, а ввечері зупиниться на позначці +2. Також удень падатиме дрібний дощ, проте це ненадовго. Вітер буде північним, швидкістю 2,5 м/с.

У вівторок, 4 грудня, на львів'ян уночі та ввечері очікує сильний дощ. День обіцяє бути без нього і з температурою повітря 5 градусів тепла. Мінімальна температура буде зранку – +2 градуси. Вітер – північно-східний, 2-4 м/с.

У середу, 5 грудня, небо знову буде вкрите хмарами, але синоптики прогнозують лише можливий дрібний дощ, що закінчиться ще зранку. Протягом дня температура повітря становитиме 1 градус тепла, а вночі опуститься до -2. Вітер – південно-східний, 3м/с.

Читайте також: Чим зігрітись узимку: Топ-6 напоїв за перевіреними рецептами

У четвер, 6 грудня, температура повітря коливатиметься від -2 до 0 градусів. Удень можливий невеликий сніг. Вітер – північний, 2 м/с.

У п'ятницю, 7 грудня, львів'яни знову не бачитимуть сонця за хмарами. Проте день мине без опадів і з температурою повітря від 1 градусу морозу до 1 градусу тепла. Вночі можливий дрібний сніг. Вітер – східний, 2 м/с.

У суботу, 8 грудня, протягом дня температура повітря підніметься від 2 до 5 градусів вище нуля. Але протягом усього дня синоптики прогнозують опади – дощ, дощ зі снігом. Вітер – північний, 2-3 м/с.

У неділю, 9 грудня, сніг зміниться вдень на дощ зі снігом, а ввечері – знову на дрібний сніг. Температура повітря протягом доби становитиме 1-2 градуси тепла. Вітер – східний, 2-3 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!