Дощ, сніг, мороз і небезпека сходження лавин. Якою буде погода на вихідні

1462 0
Через снігопади та хуртовини, в горах Львівської області зберігається значна сніголавинна небезпека, кажуть, що ІІІ рівень небезпечності, помаранчевий.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов – різке зниження температури, снігові заметілі, а в Карпатах можливе сходження лавин. Про це інформує Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Де у Львові працює снігоприбиральна техніка. Мапа онлайн

Сьогодні, у суботу, 25 грудня синоптики прогнозують значні опади – і сніг, і дощ. Також буде вітряно, пориви сягатимуть 15 – 20 м/с. На дорогах буде ожеледиця. Температура впродовж доби коливатиметься від 0градусів до 2 градусів тепла.

У неділю, 26 грудня у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі часом сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3 – 8 м/с. Температура вночі 5 – 10 градусів морозу, вдень 0 – 5 градусів морозу.

У понеділок, 27 грудня буде хмарно з проясненнями. Місцями будуть невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 7 – 12 градусів  морозу, вдень 0 – 5 градусів морозу.

Синоптики також застерігають, що з 25 по 27 грудня, через снігопади та хуртовини, в горах Львівської області зберігається значна сніголавинна небезпека, кажуть, що ІІІ рівень небезпечності, помаранчевий.

Додамо, що впродовж останньої доби до розчищання вулиць міста задіяли 87 одиниць техніки. А учора, 24 грудня, оголосили 16 доган через те, що не було належного нічного прибирання міста. Цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова мало бути задіяно 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної. Відстежувати роботу техніки у Львові можна за онлайн картою.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!