Дощ та сонце. Прогноз погоди у Львові на тиждень

2253 0
В останній тиждень літа синоптики прогнозують теплу погоду, місцями дощі з грозами. Температура повітря сягатиме 20 градусів тепла.
Фото: wroclaw.pl

Фото: wroclaw.pl

Сьогодні, 27 серпня, протягом усього дня у Львові буде триматися хмарна погода. Вночі йтиме сильний дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися, йдеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 28 серпня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від 15 до 21 градусів тепла.

У середу, 29 серпня, у Львові на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря становитиме 13-21 градусів тепла.

У четвер, 30 серпня, на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Температура коливатиметься від 16 до 23 градусів.

У п’ятницю, 31 серпня, впродовж дня протримається хмарна погода, без дощу. Температура повітря – 15-24 градусів тепла.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найголовніше за тиждень 

У суботу, 1 вересня, з самого ранку небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Температура повітря сягатиме 23 градусів.

У неділю, 2 вересня, протягом усього дня у Львові буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря фіксуватиметься на позначці 20 градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!