Дощ замість снігу: прогноз погоди у Львові

4228 0
Синоптики попереджають про дощі, туман та ожеледицю у Львові.
Фото: ua.golos.ua

Фото: ua.golos.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що завтра, 7 березня, на дорогах міста збережеться ожеледиця. Також у Львові очікується туман видимістю 200-500 м. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

Завтра зранку та вдень у Львові часом випадатиме дощ. Вітер південний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 0° до 2° морозу, вдень – 3-5° тепла.

Читайте також: Потепління до +9 та дощі. Якою буде погода у Львові цього тижня

Через плюсову температуру повітря з дахів будівель можуть спадати залишки снігу та бурульки. Міська рада закликає львів’ян не ходити близько до будинків та переходити лише у спеціально відведених місцях.

В четвер, 8 березня, у Львові очікується невеликий дощ з мокрим снігом вночі, вдень –  без істотних опадів. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 3-8° тепла.

Читайте також: Майже плюс. Коли до Львова прийде потепління

В п’ятницю, 9 березня, синоптики у Львові не очікують опадів, лише в другій половині дня місцями можливий невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 5-10° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!