Дощі, мокрий сніг та до +7. Якою буде погода цього тижня

1473 0
Дещо холодніше стане наприкінці тижня.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Погоду у найближчі дні визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Європейською територією Росії, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Сьогодні, 3 грудня, у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощ. Вітер західний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби становитиме 4-6 градусів тепла.

По Львівській області також буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощ, подекуди з мокрим снігом. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби 2-7 градусів тепла.

Читайте також: На завтра у Львові оголосили штормове попередження

4 січня буде хмарно з проясненнями. Вночі часом невеликі опади, вдень дощ, місцями з мокрим снігом. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний, 9-14 м/с, вночі місцями, вдень по всій території пориви 15-20 м/с. Температура вночі від одного морозу до чотирьох тепла, вдень 2-7 тепла.

5 січня буде хмарно, часом дощ, в горах з мокрим снігом. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний, 9-14 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби 2-7 градусів тепла.

У наступні дні, 6 січня, також часом мокрий сніг та сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9-14 м/с. Температура впродовж доби становитиме від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

На саме Різдво, 7 січня, буде хмарно з проясненями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7 градусів морозу, у горах місцями 9-12 морозу, а вдень від 4 градусів морозу до одного тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!