Дощі увесь тиждень. Прогноз погоди у Львові

10667 0
Майже всі дні на львів'ян чекає похмура погода.
ілюстративне фото: anderver.livejournal.com

ілюстративне фото: anderver.livejournal.com

Сьогодні, 29 квітня, у Львові сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора вони відновляться, пише Sinoptik.ua. Також можливі грози та короткочасне посилення вітру, шквали 15-24 м/с. Температура повітря коливатиметься від 9 до 14 градусів тепла. Вітер західний, 2-3 м/с.

Завтра, 30 квітня, дощ йтиме увесь день і послабшає лише увечері. Температура повітря підніметься від +9 до +16 градусів упродовж дня. Вітер переважно північний, 1-4 м/с.

У середу, 1 травня, впродовж дня небо буде вкрите хмарами. Вранці та вдень очікується дрібний дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора. Температура повітря не підніматиметься вище +11. Вітер північний, 2-4 м/с.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

У четвер, 2 травня, небо нарешті проясниться. Удень можлива помірна хмарність. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Повітря прогріється від +5 вночі до +15 вдень. Вітер західний, 2-4 м/с.

У п'ятницю, 3 травня, сонце знову рідко з'являтиметься з-за хмар. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Максимальна температура повітря – +17. Вітер південно-західний, 2-5 м/с.

У суботу, 4 травня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі очікується дощ, вранці – без опадів. Удень він піде знову, але не так сильно, і продовжиться до пізнього вечора. Температура повітря коливатиметься від 7 до 13 градусів тепла. Вітер західний, 1-3 м/с.

У неділю, 5 травня, у Львові значно похолоднішає: максимальна температура повітря не перевищуватиме 7 градусів тепла. Протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Вітер західний, 2-3 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!