Дощі з грозами та потепління. Прогноз погоди у Львові на тиждень

17814 0
Цього тижня у Львові щодня очікуються опади.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 13 травня, у Львові на зміну ясному ранку прийдуть хмарний день та похмурий вечір, повідомляє Sinoptik.ua. Удень очікується дощ, який ближче до вечора може посилитися. Повітря прогріється від +8 до +17 градусів. Вітер змінного напрямку, 1-4 м/с.

У вівторок, 14 травня, з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранішній дощ поступово перейде у грозу, яка ввечері знову зміниться дощем. Температура повітря коливатиметься від +8 до +16. Вітер північно-східний, 2-3 м/с.

У середу, 15 травня, упродовж дня очікується хмарна погода. Дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Стовпчик термометра підніметься до +19. Вітер східний, 2-4 м/с.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

У четвер, 16 травня, хмари у Львові закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. На зміну дощу із грозами, який розпочнеться після обіду, ввечері прийде сильний дощ. Температура повітря сягатиме +19 градусів. Вітер змінного напрямку, 2-4 м/с.

У п'ятницю, 17 травня, перша половина дня буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Денна температура повітря коливатиметься між 15 та 19 градусами тепла. Вітер змінного напрямку, 2-3 м/с.

У суботу, 18 травня, також буде похмуро. Удень і ввечері очікується дрібний дощ. Максимальна температура повітря — +18 градусів. Вітер східний, 2-3 м/с.

У неділю, 19 травня, протягом усього дня у Львові буде триматися хмарна погода. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря коливатиметься між 14 та 17 градусами тепла. Вітер південний, 2-3 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!