На правах реклами

Довірте хатні роботи професіоналам. У Львові запустили платформу iCan

3743 2
Тут можна замовити будь-які послуги – від прибирання до приготування їжі.

У Львові в тестовому режимі запустили платформу iCan. Вона покликана з’єднати замовника й помічника для виконання різних завдань – від прибирання помешкання чи офісу до приготування їжі. Про мрію покращити сферу послуг не тільки у Львові, а й у Європі,  та про важливість особистого довірчого спілкування Tvoemisto.tv розповів співзасновник платформи Олександр Музичук.

«Усе почалось із особистої потреби, – каже Олександр. – Усі зайняті люди шукають, хто б допоміг із прибиранням. І питання завжди стоїть так: кому це можна довірити, хто це зробить якісно і з ким можна приємно поспілкуватись. А також як робити це системно. Ми, в принципі, знайшли собі таку людину. Проте вона не завжди вільна, вона має свій графік і ми довго вчили її, як це має виглядати».

Так з’явилась ідея запустити сайт, на якому можна робити замовлення. Зараз користувачі iCan – це люди, які цінують свій час вище, ніж гроші, які готові витратити. Серед клієнтів сервісу є бібліотекарі, письменники, бізнесмени, спеціалісти з інформаційних технологій. Цим людям важливіше робити свою роботу чи провести час із родиною, ніж робити всю хатню роботу власноруч.

Принцип роботи сервісу нагадує Uber: ти реєструєшся і приймаєш замовлення, коли тобі зручно. Помічників уже зараз достатньо. Зі всіма проводить співбесіди професійний рекрутер.

«Ми – не клінінгова компанія. Ми – платформа, де люди можуть знайти собі помічника, – пояснює Олександр. – Із помічниками ми підписуємо договори.  Покладаємо надію на особисте спілкування. Якщо ми хочемо якісно надавати послуги, то мусимо бути впевненими в помічниках. Робимо роздаткові матеріали, навчаємо їх. Зараз працюємо над стандартами надання послуг. У нас клієнт може бути впевненим, що знайде собі надійного помічника».

Клієнти самі оцінюють вартість робіт, а платформа коригує цю суму, допомагаючи знайти помічника якомога швидше.

iCan має амбітні плани: вийти на ринок Східної Європи. Всі ми любимо подорожувати, а за допомогою сервісу можна буде знайти додаткову роботу у зручний час і за кордоном, і таким чином поєднати подорож та заробіток. 

Служба підтримки клієнтів:

[email protected]

+38(073)491-29-21



Читайте також:
6 Червня, 2018 11:16
Игор А чем действительно вы отличаетесь от [***]s://kabanchik.ua
Я не вижу разницы. На кабанчике есть страховка, качество, онлайн оплата.
А у вас даже отзывы в Фейсбуке негативные отзывы.
14 Лютого, 2018 23:51
Юрко Метнись кабанчиком працює вже кілька років
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!