Політична реклама

Дозволи у сфері екології львів'янам видаватиме нова структура

1418 0
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області ліквідовано.

Замість нього створено Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, - повідомляє прес-служба Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Прийом документів дозвільного характеру в Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації через Управління «Дозвільний офіс» Львівської міської ради розпочнеться після погодження Львівською міською радою регламентів (інформаційних карток) щодо видачі таких дозвільних документів:

·         дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами;

·         дозвіл на розміщення відходів та проект лімітів на утворення та розміщення відходів;

·         дозвіл на спеціальне використання водокористування у разі використання водних об’єктів загальнодержавного значення.

Інформацію про прийом документів дозвільного характеру у сфері екології та природних ресурсів Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомить додатково.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!