Dragon Capital купив приміщення на площі Ринок за 116 млн гривень

4702 0
Цей лот став одним із найдорожчих, які продавало управління комунальної власності ЛМР.

Нежитлові приміщення на площі Ринок, 19, 20, 21 загальною площею 945,1 кв. м продали за 116 млн гривень. Відповідні торги відбулися сьогодні в системі електронних закупівель Prozorro. Sale.

Читайте також: Міська рада Львова продає приміщення на Дорошенка за понад 52 мільйони гривень

Участь у торгах брали дві компанії: ТзОВ «Теймур», яке пропонувало викупити приміщення за 96,5 млн гривень, та ТзОВ «Драгон Капітал Консалтинг», цінова пропозиція якого становила 116 млн гривень при початковій вартості лоту 95,2 млн гривень.

Повідомлення про намір укласти договір надіслали ТзОВ «Драгон Капітал Консалтинг». Раніше у цих приміщеннях була арт-ресторація «Під Левом». Попередній орендар ТзОВ «Краківський ринок» порушував умови договорів та мав заборгованість оренди, після чого управління комунальної власності розірвало угоду оренди через суд.

Усі три будинки, в яких продали приміщення, є пам’ятками архітектури національного значення. В управлінні комунальної власності ЛМР кажуть, що мають усі необхідні погодження Міністерства культури України.

Читайте також: Віллу на Тернопільській продали за 5,7 млн гривень

Додамо, що торік у березні Dragon Capital стала єдиним власником найбільшого торгового центру у західній  Україні «Victoria Gardens».

Dragon Capital є однією з найбільших інвестиційних компаній України. Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Драгон Капітал Консалтинг» зареєстроване у Києві та займається інвестиціями й орендою майна. Кінцевим бенефіціарним власником є чеська компанія «Драгон Капітал Інвестментс лімітед» та чех Томаш Фіала. Активи компанії зареєстровані на Кіпрі.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!