Компанія Dragon Capital стане новим власником заводу мінеральних вод на Львівщині

2958 0
АМКУ дозволив «Dragon Capital» купити низку компаній під ТМ «Трускавецька».
Фото: shutterstock.com

Фото: shutterstock.com

Найбільша інвестиційна компанія України «Dragon Capital» стане новим власником підприємств з видобування та реалізації мінеральних природніх вод під ТМ «Трускавецька». 12 серпня АМКУ надав відповідний дозвіл. Про це повідомляє пресслужба Комітету.

«Dragon Capital Investments Limited» не має у своєму портфелі аналогічного бізнесу. Учасники концентрації діють на різних (несуміжних) товарних ринках. У Комітеті врахували, що заявлена концентрація здатна покращити конкурентне становище на ринках мінеральних вод. Оскільки частка ІDS зменшиться, а на ринок вийде новий учасник», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

Також у Комітеті вважають, що такий продаж не призведе до монополізації чи суттєвого обмеження конкуренції на товарних ринках, тому надали дозвіл на купівлю.

Продавцем компанії мінеральних вод на Львівщині є IDS – українська група компаній, частина міжнародної групи, один із найбільших гравців на ринку мінеральних та питних вод. У портфелі продавця, як зазначається, залишається володіння підприємствами під ТМ «Моршинська», «Миргородська», «BORJOMI», «AQUA LIFE» та «HEMP WATER».

Додамо, що засновником та кінцевим бенефіціаром «Dragon Capital» є чеський бізнесмен Томаш Фіала. Компанія створена в Україні у 2010 році. На сьогодні їй належить найбільший ТРЦ Західної України «Victoria Gardens», бізнес-центр «Viking Park» та «Ідея Банк» у Львові. Також компанія планує збудувати індустріальний парк «Рясне-2».  

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!