Друга хвиля зарахувань у дитячі садки Львова. Перелік вільних місць

3504 0
У дитсадках Львова залишилося ще 941 вільне місце.
Фото: Наша Мама

Фото: Наша Мама

Починаючи з цього тижня і до 19 серпня батьки можуть відредагувати електронну заявку дитини, змінивши номер дитячого садка, де ще є вільні місця, повідомляє ЛМР.

Читайте також: У Львові відкриють новий дитячий садок на 130 місць

Після першої хвилі зарахування у дитсадках Львівської громади залишилося 941 вільне місце. Зокрема у групі раннього віку – 178, молодшій групі 471, у середній – 163, а у старшій – 129 місць.

Друга хвиля зарахування відбудеться 20 серпня. Батьки, чиї діти будуть зараховані у дитсадок у другій хвилі, отримають відповідне смс-повідомлення.

Документи до дошкільного закладу необхідно буде подати до 31 серпня. Йдеться про заяву, копію свідоцтва про народження, документ про пільгу за наявності (при собі необхідно мати також оригінали документів), заяву-згоду дотримання карантинних вимог та медичну довідку від сімейного лікаря.

Читайте також: Ярославівна. Як вихователька у львівському садочку стала дітям другою мамою

Перелік ЗДО з кількістю вільних місць у групах можна знайти тут.

Нагадаємо, цього року у дитячих садках Львова подорожчало харчування – ціна стала вищою приблизно на 2 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!