Дружина президента запросила Романа Кисляка на «Обід Гідності»

3327 0
Марина Порошенко висловила своє обурення щодо випадку, коли у Львові з ресторану офіціант вигнав хворого на ДЦП чоловіка, через те, що видався йому підозрілим. Дружина президента підтримала суспільний осуд такого ставлення до людей з обмеженими можливостями. Про це йдеться в записі-зверненні Марини Порошенко до українців, викладеному на сторінці Фонду Порошенка у Facebook.

 

 
Слова підтримки Дружини Президента України Марини Порошенко на...

Слова підтримки Дружини Президента України Марини Порошенко на адресу Рома Кисляк

Опубліковано Фонд Порошенка 10 лютого 2016 р.
 

«Твердо переконана, що подібний вчинок стосовно людини з інвалідністю – це, як мінімум, безбожно. Адже рівноправне ставлення один до одного робить нас людьми і єдиним непереможним народом. І якщо хтось вважає, що має право на зневагу до людей з обмеженими можливостями, то хочу нагадати, що кожен з нас знаходиться від потенційної інвалідності на відстані аварії», – сказала Марина Порошенко.

Льв’яни теж масово стали на захист Романа Кисляка. Вони пропонують бойкотувати заклад, із якого виштурхали чоловіка. А також ініціюють акцію «Обід Гідності».

Є ідея. Всі вже знають історію Рома Кїсляк, якого вигнали з ресторану. Якщо ні, зайдіть до нього, там багато цікавого. П...

Опубліковано Nataliia Liubchenkova 9 лютого 2016 р.
 
 

Читайте також: Львів’ян закликають бойкотувати ресторан, із якого вигнали Романа Кисляка

Нагадаємо, що Роман Кисляк – водій із Донецька, який працює у Львові таксистом, попри те, що хворий на ДЦП. Чоловік – вимушений переселенець. 5 лютого його вигнали із ресторану у Львові, не пояснивши причини такого ставлення. Про це повідомила журналістка Олена Кулигіна на своїй сторінці у facebook. Адміністрація закладу вибачилася за поведінку свого персоналу перед Романом Кисляком й пообіцяла, що проведе роз'яснювальнуа роботу та інструктаж щодо поводження зі всіма гостями ресторану. Сам ж Роман Кисляк написав, що після вибачень керівництва ресторану конфлікт вичерпано.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!