Дружина Садового прийшла протестувати проти сміттєвої блокади під Львівську ОДА

4935 1
Катерина Кіт-Садова каже, що львів’янами не можна маніпулювати
Фото: сторінка львівської "Самопомочі" у соцмережі "Фейсбук"

Фото: сторінка львівської "Самопомочі" у соцмережі "Фейсбук"

Понад десять осіб, серед яких дружина львівського мера, прийшли сьогодні після обіду висловити свій протест проти невирішення сміттєвої кризи під стіни Львівської ОДА. Окрім Катерини Кіт-Садової, в акції взяла участь екс-перший заступник голови Львівської облради Парасковія Дворянин, актор театру Курбаса Олег Стефан та  художній керівник Першого театру Дарія Зав’ялова.

Вони принесли із собою плакат з написом : «Порошенко, доки будеш нищити Львів та Україну?». 

"Я – не політик, я звичайна мама, громадянка Львова. Це місто вільних людей. Ці люди прийшли, сьогодні нас поки мало. Але ці люди є, а завтра їх буде більше. Ми не здамося просто так. Це не протест, це засвідчення того, що ми є і нами не можна маніпулювати" – цитують слова Катерини Кіт-Садової на сторінці «Самопомочі» у соцмережі «Фейсбук»

До пікетувальників вийшов голова ЛОДА Олег Синютка, відтак між ним та екс-першою заступницею голови Львівської облради Парасковією Дворянин відбулася словесна суперечка з приводу того, чи блокують Львову вивіз сміття, чи ні. Дворянин сказала, що знає про факти дзвінків до мерів міст щодо вивозу сміття зі Львова. Синютка зі свого боку попросив, щоби йому «навели цей факт і він відреагує».

Сьогодні Олег Синютка запропонував владі Львова передати Львівській ОДА повноваження для вивозу відходів і передати в тимчасове управління ЛКП «Львівспецкомунтранс» для систематичного вивозу сміття. Також місто мало би надати 300 млн грн. в якості оплати за вивіз сміття. Мер Львова Андрій Садовий заявив, що дасть відповідь на цю пропозицію завтра.


Читайте також:
22 Червня, 2017 18:40
Володимир Якв дефіляда!!! Радісні усміхнені обличчя. Коли пан мер 11 років заробляв на смітті і не вирішував давно очевидних проблем, тоді ні Самопоміч ні жінка Садового на пікет не виходили. Все було в ажурі. Не розігруйте клоунаду перед людьми. Акторські здібності пана мера всім відомі вже давно.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!