Львівський суд розгляне позов дружини Ярослава Дубневича про поділ спільного майна

3157 0
Йдеться про близько 100 земельних ділянок та понад 40 об'єктів нерухомості.
Фото зі сторінки нардепа

Фото зі сторінки нардепа

Личаківський районний суд міста Львова 25 січня, о 14.00 год, розгляне позов дружини народного депутата Ярослава Дубневича Наталії про поділ їхнього спільного майна. Про це йдеться в реєстрі справ, призначених до розгляду. 

Зазначається, що між нею та нардепом Дубневичем немає згоди про порядок поділу спільного майна, тому вона подала позов. Третьою особою у цій справі проходить – Спеціалізована антикорупційна прокуратура. 

Нагадаємо, у межах справи Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо Ярослава Дубневича було арештовано 57 земельних ділянок загальною площею у майже 14 гектарів в Пустомитівському районі Львівської області, пів будівлі очисної споруди, котельня, нежитлова будівля в селі Зубра на Львівщині, півквартири, нежитлові приміщення у Львові та будинок там же. Ще – квартира у старенькому будинку на вулиці Китайській також у Львові.

У разі поділу судом, арешт з майна, яке вже належатиме дружині Дубневича, доведеться зняти і його не можна буде конфіскувати у разі обвинувального вироку. 

Раніше Вищий антикорупційний суд скасував арешт готівки нардепа Дубневича, а саме 119 тисяч доларів та 102 тисяч євро. Детективи НАБУ та прокурори САП звернулися до суду з клопотанням про повторний арешт майна. Ярослава Дубневича підозрюють у розкраданні понад 93 мільйонів гривень через закупівлі «Укрзалізниці».

Додамо, що Ярослав Дубневич пройшов у Раду 9-го скликання на мажоритарному 120-му окрузі на Львівщині, що охоплює Городоцький, Мостиський і частину Самбірського районів. Він є членом фракції «Європейська солідарність».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!