На правах реклами

Де придбати оригінальні подарунки до свят у Львові. ФОТО

8715 1
Напередодні свят постає питання, де придбати подарунки для друзів, колег та родичів, і бажано в одному місці. Пропонуємо підбірку найкращих подарунків у Львові, які припадуть до душі вашим близьким, друзям, колегам.

Обирали у львівському магазині FamilyDecor. Це мережа магазинів французького декору: меблі, декор, подарунки. У  Львові потрапити у справжню казку можна на вул. Гнатюка, 15. Як тільки переступаєте поріг – вас з усмішкою зустрічають консультанти, які допоможуть підібрати подарунки навіть для найвибагливіших. Ми ж попросили сформувати подарункові набори для всіх: подруг, чоловіків, колег та рідних, що допоможе зекономити багато часу.

Для родини

Якщо ваша мама, дружина, дівчина чи бабуся обожнює готувати та більшість часу проводить саме на кухні – тоді цей варіант підійде якнайкраще. Тематичний набір можна сформувати зі стилізованого горнятка, різноманітних коробочок для приправ, чаю, кави, печива тощо. Справжня господиня оцінить не тільки практичність такого подарунку, але і декор та стиль всіх елементів. Бо аналогів цим виробам у Львові не знайдеш. 

Для подруги

Для найкращої подруги тут можна підібрати цікаві набори. Наприклад, тематичну скатертину, горнятко, коробочки для чаю та кави.

Якщо ваша подруга обожнює цікаві аромати – тоді найкраще підійде подарунковий набір з ароматизованої свічки, твердого та рідкого мила, що принесе в ванну кімнату французькі аромати свята. Наприклад, свічки для гурманів з ароматом ревеню, вербени, карамелізованих фруктів, персика, ананаса, ожини, чорної смородини та малини. Або аромат для помешкання «Літо на пляжі», «Обід під деревом інжиру» чи «Чорна ваніль». З таким «букетом» помешкання набуде особливості та неординарності. 

Для чоловіка

Напевно чи не кожна жінка стикалась з тим, що ж купити коханому окрім шкарпеток, набору до бриття тощо. У FamilyDecor можна просто загубитись серед різноманітних оригінальних подарунків саме для чоловіків. Отож, можна сформувати подарунковий набір для ванни з оригінальним декором. Ідеально для такого подарунку підійде мило у цікавому та неординарному футлярі «Кедр-ветівер».

Також можна сформувати подарунок, який складатиметься з горняток, підставок та нетрадиційних серветок. Усе це – оригінальні вироби з Франції. Вишукані та цікаві, які точно підійдуть до смаку любителям неординарних подарунків. 

Для колег

Для колег FamilyDecor пропонує різноманітні подарункові набори. Аромати для дому, термогорнятка з зображенням романтичної Франції, смачних тістечок та оригінальних панянок. Або ароматизовані свічки з духмяним букетом літа чи весни – можна обрати варіант на будь-який смак.

Тут можна знайти багато корисних речей, які допоможуть будь-якій господині зробити помешкання ще комфортнішим,  а також безліч універсальних ідей для подарунків на будь-які свята. Якщо ви вже хочете якнайшвидше визначитись з подарунками для найрідніших – заходьте на сайт магазину FamilyDecor – family-decor.com.ua або прямуйте відразу в магазин на вул. Гнатюка, 15. Подаруйте свято своїм рідним та колегам з якісними та неординарними подарунками.

Фото: Melissa Zhabotynska


Читайте також:
21 Листопада, 2018 15:18
Кирил А ще у Львові відкрився новий магазин подарунків ШОСЬ - там є безліч прикольних речей. Ось їх сайт [***]s://shos.com.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!