Дубневичі виставили на продаж землю біля «Арени Львів»

2390 0
Цільове призначення землі може бути змінене відповідно до діяльності покупця.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Родина Дубневичів продає понад 3 гектари землі біля кільцевої дороги Львова і «Арени Львів», на території села Зубра. Вартість продажу ділянок становить майже 1,9 млн доларів. Про це повідомляють «Наші гроші. Львів» з посиланням на платформу Olx.ua.

«Ідеальні умови для будівництва логістичного комплексу. Поряд стратегічний елемент для забезпечення легкого доїзду транспорту та швидкої доставки продукції – динамічні міжнародні транспортні магістралі. Місцезнаходження неподалік великих роздрібних мереж: гіпермаркет «Ашан», будівельний гіпермаркет «Епіцентр», будівельний супермаркет «Леокераміка», ТРЦ «King Cross Leopolis», – йдеться в оголошенні.

Власників ділянок встановили завдяки прінт-скріну із Публічної кадастрової карти. Більшість із зображених ділянок належать синам Богдана і Ярослава Дубневича – Павлу та Юрію. Загалом встановили сім ділянок площею 3,6 га. Ці ділянки сільськогосподарського призначення вони мають у власності із 2018-2019 років.

Як вказано в оголошенні, цільове призначення землі може бути змінене відповідно до діяльності покупця. Крім того, можливий розгляд цікавого інвестиційного проєкту з підписанням довготривалого договору оренди та реалізації об’єкта нерухомості «під ключ», від розробки проектної документації – до впровадження в експлуатацію.

Читайте також: НАБУ підозрює Дубневичів у поданні неправдивих даних у своїх деклараціях

Раніше власниками ділянок були самі Ярослав та Богдан Дубневичі, оскільки аналогічні за площею наділи в Зубрі знайшли в їхніх старих деклараціях. Наприклад, Ярослав Дубневич декларував ділянки площею 0,7346 га, 0,622 га, 0,3079 га і 0,1251 га. Наділами такої ж площі тепер володіє його син Юрій Дубневич. Усі ділянки перейшли в його власність 11 листопада 2019 року.

Нагадаємо, 31 жовтня 2019 року Верховна Рада дала згоду на арешт і притягнення до кримінальної відповідальності Ярослава Дубневича. З нардепа зняли депутатську недоторканність. Тоді ж йому повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За даними слідства, він завдав збитки державі на понад 93 млн грн.

Богдан Дубневич зараз є головою Солонківської ОТГ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!