«Дударик» запрошує львів’ян на екуменічну молитву за мир в Україні

919 0
Щороку захід проводили в центрі міста, цьогоріч з міркувань безпеки його перенесли до храму.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У День Незалежності України, 24 серпня, о 12:00 год у храмі святого Лазаря хорова капела «Дударик» організує екуменічний молебень «Акафіст до Пресвятої Богородиці» за мир та ласку для української землі. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Таку традицію хористи капели зберігають вже понад 30 років, й раніше захід завжди проводили у центрі міста. Цьогоріч, з міркувань безпеки, його перенесли до храму святого Лазаря, що на вул. Коперника, 27.

Читайте також: Як у Львові відзначатимуть День прапора та День незалежності. Програма заходів

До провадження молебня запрошені священники різних конфесій. Доєднатися до екуменічної молитви закликають усіх охочих містян.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський попередив про можливі провокації та злочини рф з нагоди державних свят. За словами радника глави Офісу президента Михайла Подоляка, агресор може збільшити на День Незалежності кількість ракетних обстрілів певних українських міст. 

Також з 22 до 26 серпня працівникам установ, які розташовані в урядовому кварталі, рекомендують працювати дистанційно.

Додамо, що на час посиленої безпекової ситуації, у святкові дні 23 – 25 серпня поліцейські закликають українців дотримуватися сигналів повітряної тривоги та обов’язково ховатися в укриття.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький також зазначив, що жителі Львівщини повинні бути готовими до Дня Незалежності, оскільки в медіа, і соцмережах з’являється все більше повідомлень про можливі провокації від російської федерації. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!