Думки Твого міста: чи дають львів’яни хабарі?

2653 4
Після закінчення Революції Гідності минуло більше року. Чи стало за цей час у Львові менше хабарництва? Чи зараз у Львові чиновники, медики та вчителі і надалі вимагають хабарі, та чи готові мешканці міста їх давати? Про це tvoemisto.tv запитало у львів’ян.

Переважна більшість опитаних львів'ян сказала, що вони особисто хабарів не дають. Утім, лише частина із них пов'язує це із реальними змінами в державі. А от мама із малою дитиною зізналася – хабарі доводиться давати медикам практично завжди.

 


Читайте також:
24 Березня, 2015 22:49
гість Нічого на жаль не змінилось,а можливо стало ще гірше,як брали хабарі так і беруть.
А на рахунок хабарів в медицині - пацієнти самі ж їх дають,а винять в цоьму лікарів. Якби вони не давали - то щось би потрошки і змінювалось.
21 Березня, 2015 09:16
львівяни-пенсіонери В медицині нічого не змінилося-самі вимагають- або відмовляють в предоставленні ліжкомісця в лікарні-нема місць-а за 200 грв - є місце!!!
це ніколи не зміниться -принамймі - у львові ....а що вже говорити про газову - енергетичну - чи житловокомунальну систему ---там теж ніколи це не зміниться ....
хоча - молодці - наші служби -правоохоронні - працюють і щодня є результат їхньої праці - але на це ще потрібно роки ...щоб добитися повномаштабних результатів ....
20 Березня, 2015 22:01
сергій дають однозначно!!!ні[***] не змінилось!доречі самі ж тикають!
20 Березня, 2015 17:23
олена брехло.. у львові дуже багато дають...думають, шо як за справку чи за довідку сунуть 50тку в кишеню, то це не хабар
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!