Думки Твого міста: чи користуються львів’яни особистим онлайн-кабінетом

2044 0
15-го червня 2015-го року у бета-режимі запрацював перший в Україні онлайн-кабінет для мешканців Львова. Tvoemisto.tv дізнавалося, чи знають містяни, що можуть напряму звертатися до місцевої влади і які ще онлайн-сервіси використовують.
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

Через інтернет-сервіс «Особистий кабінет мешканця» львів’яни можуть звертатися до органів місцевої влади. Наприклад, зареєструвати електронне звернення, записатися на прийом до посадовця, створити запит довідки про несудимість тощо. Однак, опитані Tvoemisto.tv львів’яни мало що знають або і взагалі не чули про таку онлайн-послугу.

Читайте також: У Львові з'явився онлайн-кабінет для мешканців: як це працює

Як повідомили Tvoemisto.tv в ІТ управлінні Львівської міської ради, упродовж 2016-го року «Особистий кабінет» відвідали 16 тисяч користувачів. Зараз його функціональність планово оновлюють. Серед удосконалень – інформація про структуру Львівської міської ради, зручніше відстеження поданих запитів, статистика електронних запитів користувачів по всіх управліннях, форма зворотного зв’язку тощо.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн. 5 інструментів для львів’ян

Підготувала Аліна Петренко
Відео: Аліна Петренко, Володимир Барчук

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!