Думки Твого міста: чи підтримали львів'яни пасажирський страйк

2997 1
Сьогодні маршруткам у Львові оголосили одноденний страйк. Чи багато мешканців міста знали про акцію та чи долучилися вони до ініціативи, tvoemisto.tv запитало у львів'ян.

Як з'ясувалося, чимало львів'ян про ініціативу не знали. Утім, практично усі погодилися, що у маршрутках таки є чимало проблем, і висловлювати своє незадоволення роботою громадського транспорту у Львові потрібно.

Фото: varianty.net, uk.wikipedia.org, vgolos.com.ua


Читайте також:
15 Квітня, 2015 23:53
Гаріксон Ну от сьогодні (в день проведення страйку) я мусив їхати в Малехів, при тому з трирічної дитиною. Власного транспорту в мене нема. От яким макаром я маю добратись з центру до Малехова як не на маршрутці?! Треба зказати що дужешвидко і досить комфортно, в чистому автобусі № 151 добрались ми зпункту А в пункт В.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!