Думки Твого міста: Чи знають львів’яни, хто очолює Львівську ОДА?

2623 0
10 червня Ірина Сех написала заяву про звільнення з посади голови Львівської обласної державної адміністрації, а в серпні була звільнена президентом. Відтак, вже понад три місяці областю керує тимчасовий виконуючий обов’язки голови Юрій Турянський.

Tvoemisto.tv вийшло на вулиці Львова, аби запитати, чи знають мешканці міста, хто очолює облдержадміністрацію, і які функції, на їх думку, він повинен виконувати.

Як виявилось, всі опитані нами випадкові львів'яни, а це понад 20 осіб, сказали, що не цікавляться політикою та не знають, хто керує облдержадміністрацією.

Майже всі опитані сказали, що голова ЛОДА повинен слідкувати за порядком в області, займатись благоустроєм Львівщини та боротись із корупцією, однак не деталізували своїх думок.

Читайте також: Голова Львівської ОДА Турянський: статки, нерухомість, авто

Ірина Скіць


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!