Думки Твого міста: Львів’яни планують обмежити веселощі на Новий рік

2918 0
Цього року у Львові не буде новорічного салюту. Причиною такого рішення міський голова назвав недоречність феєрверків в той час, як на Сході гинуть люди. Ми запитали у львів'ян, чи відмовляються вони від гучного святкування через війну в країні і які плани мають на прийдешній Новий рік.

Львів'яни  проявили одностайність у рішенні, що зустрічати Новий рік звичайно треба, а от гучно святкувати не варто. Вони вважають правильним рішенням скасування святкових салютів на рівні міста і свідомо відмовляються від корпоративів на користь сімейних посиденьок.

Деякі львів'яни зізналися, що будуть влаштовувати певні символічні заходи для дітей, бо дитинство ніхто не скасовував. Жителі міста наголошують, що святкування Нового року – це справа сумління кожного, але все-таки радять обмежити веселощі задля висловлення подяки військовим на сході, яким сьогодні геть не до свят.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!