Думки Твого міста: Трамвай на Сихів

5743 3
У соціальних мережах львів’яни активно обговорюють будівництво «Трамваю на Сихів». Tvoemisto.tv вийшло на вулиці Львова, аби дізнатись думки перехожих з цього приводу: що краще з’єднати центр міста і Сихів трамваєм чи тролейбусом? Чи доцільним є прокладання трамвайної колії?

Нагадаємо, Львів отримав кредит ЄБРР на 6 млн євро, грант німецького уряду - 5 млн євро і виділив 6,2 млн євро з міського бюджету на будівництво трамвайної колії. Виконавець робіт – компанія «Онур». Орієнтовний термін реалізації проекту – 8 місяців. Зараз на Сихові тривають земельні роботи. Раніше Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради, надав tvoemisto.tv 5 аргументів, чому на Сихів має курсувати саме трамвай. 


Читайте також:
18 Квітня, 2015 05:29
мешканець Перше питання Де проект колії по вул.Свєнціцького?Чи буде колія на подушці?
Друге питання Куди поділась бруківка з кінцевої зупинки 4? І зараз знімають бруківку з вул.Свєнціцького.Я проти вже зняття бруківки та колії без подушки.Пропоную організувати збори мешканців нашої вулиці.
12 Березня, 2015 10:59
мешканка Трамвайна колія, як і сама вулиця Свенціцького, в жахливому стані. Будинки просто не витримають такого навантаження, якщо не буде зроблена сучасна трамвайна колія. До сих пір незрозуміло - чи буде проведений капітальний ремонт колії по вул. Свенціцького, чи просто приєднають нову колію на кінцевій зупинці, а далі трамвай буде їхати по існуючій старій? Без капітального ремонту колії та самої вулиці Свенціцького запуск нового трамваю - авантюра! Доречі, вже зроблена дільниця колії від Трудових Резервів потребуе ремонту, сама колія та бетонна подушка почали руйнуватись: колія ржавіє а бетон просто розсипається.
27 Серпня, 2014 21:31
foreman ...а запитали мене чи мешканців вул.Свєнціцького, як вони ставляться до ефекту від руху цієї залізяки, яка викликає струшування житлових будинків, зараз, а що буде далі???, з нашим житлом??? Навіть не було громадського обговорення цього ганебного проєкта з мешканцями будинків , які прожитвають на цих вулицях. Якиий має бути маршрут??? Які кінцеві і проміжні зупинки??? Де ПОВНА інформація? Чи то "ЯК Я ВИРІШИВ, ТАК МАЄ БУТИ по садовському розумінню". Бо свого часу ЗАКАТОВ 8 МЛН. гривень у кавалок колії довжиною зоо метрів, від так званих ТРУДОВИХ резервів, і треба їх відмити!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!