Думки Твого міста: Що львів’янам не подобається у міських маршрутках?

3654 2
Щодня в середньому годину часу львів’яни витрачають на дорогу на роботу і додому. Tvoemisto.tv запитало у мешканців нашого міста, наскільки комфортно вони проводять свій час в дорозі і що треба покращити у міських перевезеннях.

Більшість опитаних хочуть більше комфорту в автобусах, а також більше чистоти в салоні та охайніших водіїв.

Дехто також висловлює думку, що у місті бракує нових маршруток, інших обурює, що водії іноді влаштовують між собою перегони на дорогах міста чи дозволяють собі хамити пасажирам.

Читайте також: Думки Твого міста: Чи готові львів'яни платити 4 грн за проїзд

Ірина Скіць


Читайте також:
20 Листопада, 2014 16:34
Тарас Романчук Львівянам не вистачає чистого повітря у місті, яке забруднює автотранспорт. З 2007 року є можливість усунути цю проблему назавжди! Я вже 3 роки намагаюсь донести цю інформацію до міського голови, до перевізників, до водіїв, та схоже їм краще нічого не міняти ніж зробити наше місто екологічно-безпечним. Та найбільше болить, що це можна зробити абсолютно безкоштовно і нікому це не потрібно...
19 Листопада, 2014 21:51
Влодко Єдине місто в Україні, в якому ціна на маршрутки досі 2 грн - Суми. Так кажуть тамтешні мешканці. А ще, за результатами аудиту перевезень у громадському транспорті, собівартість проїзду в Сумах - трохи більше однієї гривні
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!