Думки Твого міста: Як львів'яни проводять культурне дозвілля?

2935 0
Львів вважають культурною столицею України. Сюди приїжджають, аби відпочити. Tvoemisto.tv поцікавилось, як саме львів'яни проводять культурне дозвілля. Серед відповідей – Оперний, філармонія, театри, кінотеатри та навіть King Cross Leopolis.

Багато опитаних відповідали, що проводять своє культурне дозвілля у кінотеатрах. З останніх переглянутих фільмів львів’яни називають фільм «Поводир». Крім того, львів’яни розповідають, що полюбляють місцеві фестивалі: Свято пампуха, Різдвяний ярмарок та Alfa Jazz Fest.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РІЗДВО У ЛЬВОВІ. КУДИ ПІТИ?

Офіцер, що приїхав з АТО розповідає, що поки що не встиг ніде побувати, однак полюбляє ходити у кіно та їздити на відпочинок у гори. Студенти розповідають, що полюбляють концерти  та різні коворкінги.

 

Ірина Скіць


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!