Думки твого міста: Як львів’яни ставляться до мобілізації?

6555 2
20 січня в Україні стартувала четверта хвиля військової мобілізації. У цьому році вона відбуватиметься у три етапи і триватиме 210 днів. Лише за перший етап до війська залучать близько трьох тисяч військовослужбовців зі Львівщини. Однак у Львові ставлення до призову неоднозначне. Tvoemisto.tv поцікавилося думкою мешканців міста з приводу нової хвилі мобілізації.

Чимало львів’ян схвально відгукуються про четверту хвилю мобілізації. Адже потрібно замінити військовослужбовців, котрі воюють на Донбасі вже майже рік. Є й такі, що виступають проти мобілізації цивільних людей, які не мають військових навиків і стають «гарматним м’ясом» для російських спецпризначенців. Багато львів'ян вважають, що воювати мають лише професійні військові і добровольці.


Читайте також:
26 Січня, 2015 20:51
666 ... дивно ... стіко виявляється є бажаюючих , а воєнкоми "гвалт" кричать , бо ніяк отих "бажаючих" не можуть ніде знайти , щоб виконати план ...
26 Січня, 2015 20:08
Світлана З відео чітко видно що за мобілізацію пенсіонери (бо знають що їх точно не візьмуть) вже призваний хлопець(вже нема куди дітись) і жіночка яка точно вдома немає сина або чоловіка, вчитель фізкультури напевно вже відкосив, бо такий впевнений. Ві решта ясна річ проти, тому що на війну ніхто не хоче ні сам ні посилати своїх рідних. А ті патріоти які дійсно за Україну вже давним давно на передовій, а не десь позаду як сказав хлопець.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!