Думки Твого міста: чи готові львів'яни платити 4 грн за проїзд

3272 3
Експерти підрахували, що за проїзд у міських автобусах львів’яни мали б платити 4 гривні. Залежно від маршруту ця цифра коливається: це зумовлено довжиною маршруту та кількістю автобусів на ньому. Чи готові львів’яни платити за проїзд більше трьох гривень? Яке покращення послуг вони вимагатимуть взамін? Про це дізнавалось Tvoemisto.tv.

Нагадаємо, що з 1 травня 2014 року плату за проїзд у львівських автобусах підняли з 2 до 3 грн. Але Нещодавно управління транспорту Львівської міськради провело аудит для перевірки розрахунку тарифів у львівських маршрутках, який показав, що проїзд мав би коштувати більше 4 грн.

Читайте також: «Думки Твого міста: трамвай на Сихів»


Читайте також:
27 Серпня, 2014 15:54
знавець абсолютно фейковий аудит
27 Серпня, 2014 00:21
barbaryz А чи готові водії та міська влада за таку плату покращити умови для пересування: вихованість водіїв, презентабельний вигляд як їх так і автомобілів, врешті-решт нормальні дороги?
Чому я маю платити більше, ніж 3 чи 4 грн за проїзд, коли зовсім не дбають за комфорт? За що я платитиму? Бензин?
Можна порахувати скільки в середньому один водій бере "на борт" осіб( їдеш наче замаринований)і порахувати суму яку він отримує з одного кола свого маршруту, а потім на кількість зроблених кіл. Не достатній заробіток вони нам скажуть, а шо ж. Як то кажуть "З жиру бісяться".
Ви пора[***]те, скільки одна особа має витратити грошей протягом дня за проїзд, а за що їсти купляти, коли зі своїми маршрутками піднімаєте ціни й на продукти, комунальні тощо.
Нехай доро[***] велотреки і подавляться високими цінами, бо підемо кататись на велосипедах :)
22 Серпня, 2014 20:50
Gen Ну що тут сказати, рагулі у Львові рулять. Журналісти-рагулі замість об"єктивного розслідування вартості у 3грн задаються питанням чи готові львіяни платити 4грн. Бо перевізники-рагулі порахували з експертами-рагулями, що і 5грн не хватає. Тобто новий тариф 4грн це просто благодійність від наших перевізників. З чим львівян і вітаю.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!