Політична реклама

Два дні львівська маршрутка №19 курсуватиме через вул. Підвальну

1490 0
У Львові у зв’язку з закриттям на ремонт залізничного переїзду на вул.Пластовій, 17 та 18 серпня автобусний маршрут №19 курсуватиме за зміненим маршрутом – через вулицю Підвальну. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Впродовж 2-х днів автобуси №19 їхатимуть від лікарні швидкої допомоги на вул.Б.Хмельницького до автостанції №2 і до вул.Під Дубом, далі по вул.Підвальній, Личаківській, Пасічній і далі за маршрутом», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

Нагадаємо, 17 та 18 серпня проводитимуть капітальний ремонт на залізничному переїзді на вул. Пластовій.У зв’язку з цим з 9.00 год. 17 серпня і до 20.00 год.18 серпня рух транспорту на вул.Пластовій (залізничний переїзд) буде закритий. У місцях проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки, інформаційні знаки та щити огородження.

Звичний маршрут №19:

вул. К. Трильовського - вул. І. Кавалерідзе - вул. Сихівська - вул. Зелена - вул. Дж. Вашингтона - вул. Пасічна - вул. Личаківська - вул. Глинянський Тракт - вул. Богданівська - вул. Пластова - вул. Ковельська -вул. Польова - вул. Новознесенська - вул. Б. Хмельницького - вул. Б. Грінченка - вул. І. Миколайчука -вул. В. Щурата.

Джерело: Гал-інфо


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!