Два дні на Bicycle Hackathon у Львові розроблятимуть програми для велосипедистів

2888 0
У Львові проведуть 2-денний Bicycle Hackathon присвячений розробці додатку для велосипедистів. Ключова мета заходу - створити прототипи сервісів, які допоможуть велосепедистам.
Фото Львівської міськради

Фото Львівської міськради

Хакатон відбуватиметься 13-14 вересня у StartUp Depot, що на вул.Весняній, 4, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Після закінчення часу «розробки» судді визначать 3 найкращі та найцікавіші проекти, переможці отримають цінні призи та квитки на участь у найпотужніших конференціях.

«Ми вирішили ускладнити задачу учасникам, вказавши пріоритетні напрямки для створення сервісів. Це можуть бути квестові додатки, різного роду агрегатори, туристичний додаток,  або ж навігатор з корисною інформацією та коментарями,  додаток, який підкаже як вибрати велосипед. Звичайно, ми будемо раді побачити цікаві ідеї, головне, щоб продукт дійсно допомагав людям», - зазначила представник компанії SoftServe Євгенія Береза.

Участь у хакатоні безкоштовна, проте попередня реєстрація є обов'язковою. Зареєструватися можна тут.

Допомагати учасникам створити якісний продукт будуть ментори з Яндес.Україна, UkrYama, StartUpDepot, EasyWay, Neadevis,SoftServe, Львівської міської ради.

Довідка: 

Хакатон (англ. hackathon, від hack та marathon — марафон) — захід, під час якого різні спеціалісти в області розробки програмного забезпечення інтенсивно і згуртовано разом працюють над розв'язанням якоїсь проблеми, або створенням нового додатку чи сервісу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!