Два фігуранти «п'яних вечірок», що знущалися з дівчат, отримали підозри, ще шестеро – повістки

1857 0
Правоохоронці повідомили про підозру двом фігурантам справи про організацію «п'яних вечірок».
"Мені нічого не буде" / скріншот із відеозвернення молодика

"Мені нічого не буде" / скріншот із відеозвернення молодика

У мережі набула розголосу історія про групу молодих людей з Івано-Франківська, які влаштовують вечірки, на яких накачують алкоголем і наркотиками дівчат, знущаються з них і, ймовірно, ґвалтують. Правоохоронці вже встановили особи організаторів таких вечірок. Про це повідомила поліція Києва.

У межах розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави. Зокрема, оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Уповноважений з прав людини Лубінець теж відреагував на історію з відео. За вказаним фактом омбудсман звернувся до Головного управління Національної поліції та Офісу Генерального прокурора щодо забезпечення проведення невідкладного, неупередженого та ефективного розслідування вчинених правопорушень і притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.
 
Натомість один з організаторів таких вечірок продовжує знімати образливі відео, у яких він заявляє, що не шкодує про вчинок та запевняє, що «нічого йому не буде». У соцмережах публікують звернення блогера на сервісі Тwitch.
 

На ньому хлопець заявляє, що йому лише 19 років, і завдяки скандалу про нього дізналася вся Україна. 

«Це з одного боку дуже добре, бо люди витрачають д**уя бабла на такі реклами, роками до цього йдуть, а мені 19 років, я в Києві, і про мене зараз всі говорять. Я в шоці. Нічого протизаконного я не зробив, дівчата до мене претензій не мають і які можуть бути питання? Мені цей хайп подобається, бо я розумію, що нічого мені за це не буде. Максимум якісь неадекватні люди, які не знають ситуації, можуть прийти мене відп**дувати. Життя людини може різко змінитися  з ніг на голову. Завтра мій їб**ьник знатимуть, звісно з х**ової сторони, але це вже таке» каже хлопець.

Частина сторінок у соціальних мережах скандального блогера вже заблокована, проте з'являються нові, де компанія продовжує публікувати свої відео. Також хлопець проводить трансляції в ТікТок, де заявляє, що не змінив своєї думки, а його нібито «не так зрозуміли».

Нагадаємо, днями в інтернет-мережі з’явилися фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат. Уже відомо, що правоохоронці встановили особи організаторів вечірок. Про це детальніше читайте у нашому минулому матеріалі.

Ігор Ющенко

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!