Два готелі Львова отримали дозволи на відкриття гральних залів

2520 0
А львівський готель Premier Hotel Dnister неправильно заповнив технічний паспорт.
Фото: Kay / Unsplash

Фото: Kay / Unsplash

Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) видала дозвіл на приміщення для організації азартних ігор двом готелям у Львові. Про це пише профільне видання Gaming Post.

Так, йдеться про готелі «Львів» і «Grand Hotel Lviv». Такі дозволи дають можливість оператору грального бізнесу збирати пакет документів і подаватися на ліцензію для проведення азартних ігор.

Читайте також: Гральні заклади у Львові заборонили розміщувати поруч зі школами та медустановами

Натомість Львівський готель Premier Hotel Dnister неправильно заповнив технічний паспорт.

Загалом дозволи отримали 11 готелів в Україні: у Києві (Либідь, Турист, Русь та Опера), в Білій Церкві (City Park Hotel), Вінниці (Франція), Рівне (Україна), Львові (Львів і Grand Hotel Lviv), Одесі (Gagarinn) і Харкові (Харків). Водночас сімом відмовили.

Нагадаємо, що влітку 2020 року Верховна Рада підтримала у другому читанні законопроєкт «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор». Законопроєкт підтримали 248 нардепів. Він дозволяє розташовувати зали з ігровими автоматами тільки в готелях, які мають п'ять зірок.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!