Два храми Львова відзначатимуть престольний празник. Розклад богослужінь

1711 0
У межах свята, до Львова привезли мощі великомученика Пантелеймона Цілителя.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

9 серпня у Львові християни східного обряду відзначали престольний празник в пам’ять святителя Пантелеймона. Відтак у неділю, 12 серпня, у двох львівських храмах відбудуться святкові богослужіння. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Святкові богослужіння:

— Храм великомученик Пантелеймона (вул. Навроцького, 23). Святкове богослужіння розпочнеться о 12.00, а перед тим, об 11.00 год., відбудеться освячення води.

— Храм великомученика Пантелеймона (вул. Княгині Ольги, 1а). Святкове богослужіння розпочнеться об 11.00 год. Перед тим прочитають Акафіст до великомученика Пантелеймона та освятять воду.

Читайте також: До Львова привезуть мощі великомученика Пантелеймона Цілителя. Розклад богослужінь

Додамо також, що у Львові є низка капличок св. Пантелеймона, зокрема при храмі св. Володимира і Ольги (вул. Симоненка, 5а), у госпіталі Західного регіонального управління Державної Прикордонної служби України Львова (вул. Личаківська, 107). 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!