Два храми Львова відзначають престольний празник. Розклад богослужінь

2015 0
30 вересня християни східного обряду вшановують пам’ять св. Софії і її трьох дочок: Віри, Надії і Любові.

30 вересня з нагоди свята св. Софії та її трьох дочок Віри, Надії і Любові два храми Львова відзначатимуть престольний празник, інформує «Духовна велич Львова».

Софія, вдова з Риму, жила за часів римського імператора Адріана, що був язичником. Вона ревно молилась, бажала служити Богові постом, милостинею і навчала так чинити своїх дітей. За свою ревну християнську віру усі три її доньки були жорстоко закатовані на очах у матері, сама вона через три дні по їх смерті також відійшла до Господа.

Розклад богослужінь

УГКЦ

Святої Софії (вул. І. Франка, 121а)

Адміністратор: о. Тарас Савчук

Святкове богослужіння буде у неділю, 30 вересня о 12:00.

Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (Ріг вул. Миколайчука та Пилипа Орлика)

Адміністратор: о. Корчагін Андрій

Святкове богослужіння буде у неділю, 30 вересня, об 11:00. Архиєрейську Літургію очолить Владика Володимир (Груца)

Крім того, у приміщенні факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка діє каплиця на честь згадуваних цього дня святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Там святкова Літургія відбудеться 30 вересня об 11:30


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!