Два Інтерсіті до Польщі тимчасово змінять маршрут руху. Розклад

8446 0
Пасажирів просять уточнити інформацію щодо руху поїздів у касах та в довідкових службах.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

Швидкісний поїзд Інтерсіті+ №706/705 Київ, Львів – Перемишль у період з 12 по 16 листопада обмежить маршрут курсування до станції Медика (Польща). Це пов’язано з ремонтними роботами на дільниці Перемишль – Хурко, повідомляє прес-центр «Укразалізниці»

Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку пасажирів на автобуси до Перемишля та в зворотному напрямку.

Зі станції Медика автобус відправлятиметься о 12:37 та прибуватиме на станцію Перемишль о 13:20. У зворотному напрямку автобус буде відправлятися з Перемишля о 14:39 та прибуватиме до Медики о 15:22.

Читайте також: Комфорт, стандарт та економ. Українські потяги поділять на класи

Поїзд №706 Київ – Медика прибуватиме на станцію Медика о 11:37, а в зворотному напрямку до Києва відправлятиметься зі станції Медика о 16:22.

Другий поїзд Інтерсіті+ до Польщі - №716/715 Київ – Перемишль – Київ через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль – у період з 12 по 16 листопада курсуватиме за діючим розкладом до станції Львів.

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Укрзалізниця» просить пасажирів, які з 12 по 16 листопада 2018 року планують подорожі до Польщі, уточнювати інформацію щодо руху поїздів у залізничних касах або в довідкових службах на вокзалах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!