Два університети у Києві увійшли до рейтингу найкращих за можливістю працевлаштування випускників

988 0
Очолили рейтинг американські навчальні заклади.
КНУ ім. Тараса Шевченка/Фото: Юлія Кузьменко в Instagram

КНУ ім. Тараса Шевченка/Фото: Юлія Кузьменко в Instagram

Два столичних вищих навчальних заклади потрапити до світового рейтингу найкращих університетів за можливістю працевлаштування випускників. Про це повідомив народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак. 

«Два українські університети потрапили до світового рейтингу найкращих університетів за можливістю працевлаштування випускників QS Graduate Employability Rankings 2022», – зауважив він. 

Мова про Київський національний університет імені Тараса Шевченка, який посів позицію в діапазоні 301-500, та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», який посів позицію 500+. 

Читайте також: Сергій Притула: «Уранці встали – запитайте, що зробили для армії»

Додамо, що перше місце в зазначеному рейтингу зайняв Массачусетський технологічний інститут (США), друге – Стенфордський університет (США).

Нагадаємо, чотири київські виші потрапили у топ-10 консолідованого рейтингу закладів вищої освіти України 2022 року. Так, перше місце обіймає Київський національний університет імені Тараса Шевченка, друге − Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», сьоме − Національний університет «Києво-Могилянська академія», дев’яте − Національний медичний університет імені Олександра Богомольця. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!